TACO BELL BREDA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell Breda. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 9:43 Voor een deel niet gekregen wat ik bestelde. Maar gewoon heel wat anders.
23 mei 2024 om 21:40 Nadat de bevestigde bezorgtijd meerdere keren aangepast is, is mijn bestelling na 2.5 uur door Taco Bell geannuleerd. De volgende keer weer gewoon taco mundo.
12 mei 2024 om 22:10 when i opened up my taco there was nothing inside except the shell, everything was in the bag, my fries were soggy like they were boiled and then not dried.
7 mei 2024 om 21:03 Burrito was mager gevuld en de ingrediënten waren slecht verdeeld. Ondanks de snelle bezorging was het eten nog steeds niet echt warm.
30 apr 2024 om 23:31 Prima burrito, maar wel wat klein.. Loaded fries waren lekker, maar de patat mag knapperiger
28 apr 2024 om 21:03 Bezorg tijd heel lang. Eten was koud.
19 apr 2024 om 20:54 Food was ice cold when it arrived, chips were gross, and my burrito didn’t have real meat in it but the vegetarian substitute. Portions are also a lot smaller than you expect.
18 apr 2024 om 20:21 Bezorgtijd bleef verschieten. Eten was koud omdat de bezorger weigerde de route te volgen van zijn navi waardoor de tijd 2x was. Eten ronduit teleurstellend. Wat ik op zondagochtend na het stappen produceer ziet er hetzelfde uit, maar dan wel warm.
15 apr 2024 om 6:26 Ik had beter verwacht was echt niet lekker . Ik heb spijt dat ik mijn geld heb gespeeld. Jammer ik heb alles weg gegooid
14 apr 2024 om 21:36 Slechte ervaring, duurde heel lang, verkeerde bestelling. Meerdere dingen zaten er niet bij en 1 ding hadden we niet besteld.
4 apr 2024 om 18:59 Bestelling werd 20 minuten te laat geleverd. Bij levering bleek het eten koud te zijn en de helft te ontbreken. Na 2x contact te hebben gehad en dat de nabestelling onderweg was, hebben we dit na ruim een uur nog steeds niet ontvangen.
31 mrt 2024 om 11:52 Het eten was koud en daardoor niet meer lekker.