TACO BELL BREDA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Taco Bell Breda. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 22:10 when i opened up my taco there was nothing inside except the shell, everything was in the bag, my fries were soggy like they were boiled and then not dried.
7 mei 2024 om 21:03 Burrito was mager gevuld en de ingrediënten waren slecht verdeeld. Ondanks de snelle bezorging was het eten nog steeds niet echt warm.
30 apr 2024 om 23:31 Prima burrito, maar wel wat klein.. Loaded fries waren lekker, maar de patat mag knapperiger
28 apr 2024 om 21:03 Bezorg tijd heel lang. Eten was koud.
19 apr 2024 om 20:54 Food was ice cold when it arrived, chips were gross, and my burrito didn’t have real meat in it but the vegetarian substitute. Portions are also a lot smaller than you expect.
18 apr 2024 om 20:21 Bezorgtijd bleef verschieten. Eten was koud omdat de bezorger weigerde de route te volgen van zijn navi waardoor de tijd 2x was. Eten ronduit teleurstellend. Wat ik op zondagochtend na het stappen produceer ziet er hetzelfde uit, maar dan wel warm.
15 apr 2024 om 6:26 Ik had beter verwacht was echt niet lekker . Ik heb spijt dat ik mijn geld heb gespeeld. Jammer ik heb alles weg gegooid
14 apr 2024 om 21:36 Slechte ervaring, duurde heel lang, verkeerde bestelling. Meerdere dingen zaten er niet bij en 1 ding hadden we niet besteld.
4 apr 2024 om 18:59 Bestelling werd 20 minuten te laat geleverd. Bij levering bleek het eten koud te zijn en de helft te ontbreken. Na 2x contact te hebben gehad en dat de nabestelling onderweg was, hebben we dit na ruim een uur nog steeds niet ontvangen.
31 mrt 2024 om 11:52 Het eten was koud en daardoor niet meer lekker.
28 mrt 2024 om 20:25 Ik had bij mijn bestelling een cola besteld die ze vergeten waren, toen ik belde vertelde ze dat ze hem niet na zouden bezorgen en ik hem zelf kon komen halen… enorm slechte service, als je iets vergeet vind ik dat je het na moet bezorgen!
24 mrt 2024 om 21:35 Duurde heel lang, na een telefoontje te hebben gepleegd was er 0 duidelijkheid over mijn bestelling en ik kon meegenieten met het gesprek van de dames bij Taco Bell. Niet heel professioneel. Eten was koud en veel te laat binnen gekomen.